Mind


Onze mind  is krachtig.
Zo krachtig dat wij door gedachten onze werkelijkheid creëren. Vaak zijn wij ons niet bewust van de kracht van onze gedachten en hoeveel invloed overtuigingen en gedachten hebben op ons dagelijks handelen.

We zijn in feite allemaal onschuldige kinderen van God maar in onze opvoeding werden wij geconditoneerd anders te zijn om ons aan te passen. Wij  hebben methodes ontwikkeld om te overleven, om ons te beschermen tegen woede, angst etc. Kortom wij hebben onze onschuld verloren. Wij allen dragen bepaalde overtuigingen met ons mee, van niet goed genoeg te zijn, van tekorten in ons en dit belemmert ons voluit te zijn wie wij werkelijk zijn. Stralende wezens!

Door mindfulness-oefeningen toe te passen en naar de achtergrond van de overtuigingen te kijken, kan het gevoel van tekort  getransformeerd worden in liefde. Alleen liefde is waar, de rest is maar illusie en een constructie van de mind. Onze mind bepaalt hoe wij voelen, dik, dun, gelukkig niet gelukkig maar als hart en verstand niet met elkaar afgestemd zijn, ontstaat er een dissonantie in het systeem en wordt het systeem energetisch verstoord waardoor blokkades ontstaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s