Spirit

Mind, Body, Spirit: Alle drie werken samen om te zorgen dat jij in je kracht staat. De een kan niet zonder de andere. Jouw ziel is de stem van jouw pad. Jouw ziel leid de weg naar authenticiteit en wijsheid. Vaak laten we de stem van het verstand overheersen, of de innerlijke criticus die maar van alles vindt als je hart begint te volgen en echt te luisteren.

Op het moment dat je echt  begint te luisteren en te voelen wat jouw waarheid is, verandert jouw wereld. Niemand kan jouw waarheid leven behalve jij en niemand kan jouw pad saboteren behalve jezelf door je angsten en onzekerheden. We zijn bedoeld gelukkige en stralende wezens te zijn die hun licht stralen. Iedereen straalt zijn licht op zijn manier. De ene is niet beter dan de andere. We zijn allemaal een maar wij zijn allemaal uniek en hebben de wereld iets te bieden.

Op het moment dat je levensdoel volgt, ga je stromen en vult je hart met vreugde en licht. Het vergt moed en doorzettingsvermogen en vooral vertrouwen om jouw waarheid te leven maar het is het allemaal waard.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s