Deel 1 van de Latifa Reeks: Aanvaarden

In deze artikelen over het Latifa Gebed besteed ik  aandacht aan de 7 kwaliteiten van de Latifa.

Latif betekend zachte aanraking in bewustzijn en in de Latifa gaan wij 7 plekken in ons lichaam wakker maken die aan 7 kwaliteiten gekoppeld zijn: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde, ik ben.
De Latifa maakt deze kwaliteiten in jou wakker en brengt jou daardoor in beweging. Dingen die onbewust waren, krijgen opeens de ruimte om aan het licht te komen. Je komt op een diepere laag terecht in jezelf en daardoor is het alsof je een innerlijk anker in jezelf creëert waardoor jij meer met jezelf verbonden bent en sterker in de wereld staat.
Ik heb een filmpje gemaakt om precies te laten zien hoe de Latifa in zijn werking gaat. 
Klik hier voor de link:https://youtu.be/v4ScJN9KiQY  Aan het einde van het filmpje heb ik het over de startdatum van 5 september. Dit is een ouder filmpje en dus is die datum niet meer van toepassing.

Vandaag wil ik het over de kwaliteit van aanvaarden hebbe . Voor mij heeft aanvaarden te maken met acceptatie. Acceptatie van alles wat is. Acceptatie van mijzelf. Acceptatie van mijn menszijn met alles erop en eraan. Bij deze Latif erken jij je bestaansrecht als mens. Ja, Ik mag er zijn –Ik Besta!Aanvaarden betekend ook meebewegen met alles wat zich in mijn leven voordoet en niet de stroom willen sturen, maar deel van de stroom van het leven zijn. Als ik contact met deze Latif maak, dan sta ik even stil hoe ik nu in het leven sta zonder oordeel. Alleen maar voelen, oh ja hier ben ik dus vandaag: In de flow, niet in de flow, in de weerstand. Ik voel ook: Alles is ok. Wat ik voel, het mag er zijn en dat geeft ruimte. Dit is ook het moment voor mij om goed te luisteren wat zich vanbinnen aandient, mijn innerlijke stem dus aanvaarden en volgen.

Volgende keer ga ik over verlangen schrijven, Fijne dag!

Een gedachte over “Deel 1 van de Latifa Reeks: Aanvaarden

  1. Pingback: Deel 2 van de Latifa Reeks: Verlangen | Spirit in Motion; Awakening your true Potential

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s