Deel 2 van de Latifa Reeks: Verlangen

Verlangen- een woord dat de beweging van onze Ziel weerspiegelt om ons te brengen naar een staat van vreugde en liefde.

Jouw Ziel spreekt met jou via jouw verlangen. Want jouw verlangen maakt jou tot de mens die je bent en is heel eigen. Wat mijn Ziel voor mij verlangt kan verschillen van dat waarnaar jouw Ziel verlangt.

Het Verlangen zit diep in ons genesteld, soms zo diep dat wij geen verbinding ermee kunnen hebben en dus zijn stem niet kunnen horen. Soms is ons verlangen verborgen en vergeten door angst. Angst om belachelijk gemaakt te worden door de omgeving, angst om de grootsheid ervan te willen en kunnen voelen.

Angst dat we niet goed genoeg zijn om ons verlangen te kunnen verwezenlijken. Maar ook de angst voor verandering. Want op het moment dat wij gehoor aan onze verlangens geven, vindt er een verschuiving in ons plaats. We houden ons niet meer klein, maar creëren de ruimte vanuit liefde voor het ontwaken van onze diepste verlangens.We zeggen hiermee: “Dit is een stuk van mij en dat er mag zijn.”         Deze verschuiving kan soms heel overweldigend zijn. Zo overweldigend, dat we het liever safe willen spelen en zo doen alsof we geen verlangens hebben. Maar als we dit doen wijzen wij een wezenlijk deel van onszelf af.

Wat is jouw diepste verlangen? Kun jij jouw diepste verlangens misschien nog niet voelen door oude pijn van onvervulde verlangens? De Latifa brengt jouw diepste verlangens in beweging en maakt ze wakker.

Tot de volgende keer waar ik het over Hoop zal hebben.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s