Storm

Lieve mensen,

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar deze stormen voelen als een weerspiegeling van de innerlijke stormen in mij. Alles wordt omgewoeld, oude stukken worden aangeraakt om losgelaten te worden. De energie voelt als heel heftig en ik heb het gevoel dat we allemaal uitgedaagd worden om in onze kracht te blijven en in onszelf te blijven geloven ongeacht de chaos in en buiten ons. De wereld is aan transformeren naar meer liefde en het kan niet anders dat wij in de trilling meegaan. En hierdoor komt alles naar boven wat ons niet meer dient. Wat mij helpt is om dagelijks connectie met de Bron te hebben. Te ademen naar mijn voeten, zodat ik beter aard en in het vertrouwen te blijven. Vertrouwen en de controle over te geven. Elke keer weer. Elke keer weer dat als ik angst voel, deze te voelen en te omarmen en te zeggen. Ok je mag er zijn. Het is goed maar ik laat mj niet meer door jou leiden .Ik kies nu voor Liefde.
We worden opgeroepen nu nog meer ons licht te schijnen, nog meer te gaan staan voor wie we zijn maar als we dat doen mogen we eerst bewust worden welke blokkades ons hierin tegenhouden en daartoe dienen onze innerlijke stormen. We moeten de moed blijven houden.No matter what en niet vergeten wie we zijn en dat onze missie is om de wereld te dienen op onze eigen unieke manier en via onze gekozen vorm. Als een lichtbaken staan wij in onze kracht ent trotseren alle stormen van angst om plaats te maken voor de Liefde.lighthouse-2679738_1920

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s