Engelenlichtjes: Innerlijke Vrede

” Innerlijke vrede zit niet in jullie hoofd maar in het hart. Het zit minder in het doen dan in het Zijn. Als jullie vrede buiten jezelf zoeken, creer je meer onvrede van binnen. Innerlijke Vrede komt met acceptatie van Wat is en in verbinding met je hart. Keer naar binnen als jullie de weg kwijt zijn zodat het hart jullie de weg kan wijzen.”

Lief Mens, kun jij liefdevol aanwezig zijn met alles wat zich afspeelt in jou of verzeil jij in een moeras van gedachten? Het toelaten van alle emoties en gedachten zonder erin te de duiken brengt innerlijke vrede. Als jij meer innerlijke vrede hebt, kun je echt aanwezig zijn voor je kind en ben je meer in balans.

Als je voelt dat je in je hoofd zit, neem dan een stap terug en adem naar je hart toe, zo open jezelf je weer voor de liefde en stap je uit je gedachten drama.

Fijne dag.angel-564351_640

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s