Engelenlichtjes: Het Licht van Aanwezig Zijn

Lieve mensen, ga stilstaan. Ga stilstaan bij wat jullie voelen, ruiken, proeven en zien. Jullie zijn zo bezig met hollen, najagen en het moeten, dat jullie niet meer aanwezig kunnen zijn in jullie hart. Aanwezigheid voor je gevoel opent je voor jezelf en voor het hart van je medemens. Geef jezelf het kado van Stilte en Aanwezig zijn om zo jezelf te kunnen ontvangen in diepe compassie.”


Lief mens, hoe aanwezig ben jij? Ben jij echt aanwezig of alleen maar in fysieke vorm? Kun jij met je gevoel hoe het ook mag zijn, aanwezig zijn of onderdruk je het? Als je een gesprek voert met iemand zoals je Kind , ben jij er helemaal of ben je in gedachten je To do List aan het afvinken. Als dit zo is ( en ik vraag mij af bij wie dit niet is?)heb er geen oordeel over maar probeer dan gewoon even adem te halen en je af te stemmen op wie er voor je staat. Je Kind zal jou laten zien hoe aanwezig je bent door zijn gedrag.
Aanwezig zijn vraagt om echt te luisteren naar je zelf,en je hart te openen voor de ander maar ook voor jezelf .Het vraagt om er meer te zijn in liefde dan iets hoeven te doen. Het vraagt jouw agenda los te laten om gewoon te zeggen- Ik ben er voor jou en wat heb ji nu nodig?

cathal-mac-an-bheatha-208192-unsplash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s