Trouw zijn aan jezelf is de sleutel tot geluk

Twee krachtige vrouwen, 2 harten en 1 missie vormen de ingrediënten voor een hartgedragen workshop om te ontdekken wie je bent  vanuit liefde. Gwen en Eveline zijn vriendinnen en collega’s. Beide coaches en healers vanuit eigenheid. Waar Gwen echt een natuur- en dierenmens is en jou kan verbinden met je eigen natuur op een speelse en intuïtieve manier, is Eveline meer gericht op het voelen van je eigen liefde en met compassie te kijken naar dat wat jouw Zelfliefde in de weg staat. Beide dames  brengen een open hart,  een schat aan levenservaring en een rijke achtergrond in 5Ritmes dansen, meditatie en intuïtieve begeleiding mee. Gwen en Eveline  bewandelen ieder op hun manier het pad van eigenheid en hebben ontdekt dat trouw zijn aan jezelf echt de sleutel tot geluk is. Dit is een weg die zich steeds meer ontvouwt door het leven aan te gaan in al zijn facetten en steeds weer terug te keren naar de liefde op het moment dat angst aanwezig is. De True You Cycles  workshop belichaamt het pad dat Eveline en Gwen gelopen hebben om hun Authentieke Zelf te vinden en trouw hieraan te zijn. Wees welkom op deze liefdevolle ontdekkingstocht, naar het thuiskomen in jezelf.

Vigilatte Cafe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s