Just Me-Eveline’s Heart Melodies: In the Arms of an Angel

Er zijn momenten in het leven wanneer de stroom van liefde echt voelbaar is . Wanneer je echt de steun van boven voelt. Vaak zijn zulke momenten plotseling wanneer je ze niet verwacht. Maar als ze gebeuren, is het alsof een warme gloed over je heenstroomt en alles in je stilvalt.

Vandaag had ik zo een moment. ik was druk bezig met het emotioneel en mentaal voorbereiden voor mijn wortelkanaal behandeling. Ik moet morgen deze laten doen en ik ben gewoon bang. Bang voor de pijn ,bang voor het gerommel in mijn mond. Ja ik ben een HSP’er en daarom weet ik,  dit kan best ingrijpend zijn dus wees voorbereid. Voor jezelf goed zorgen is nodige zelfliefde en ook trouw te zijn aan wie je bent. Ik kreeg namelijk veel te horen: “Ach dat valt wel mee zo een behandeling” maar dat is de ervaring van anderen en dus niet per definitie mijn waarheid.

Ik heb dus mijn hulptroepen opgeroepen- echt letterlijk mijn hulptroepen zoals mijn vrienden ingeseind, homeopaat ingeschakeld voor extra ruimte in mijn agenda gezorgd. Goed dat is mooi geregeld en zorgt voor een emotionele bedding. Maar er zijn nog andere hulptroepen- de engelen en daar had ik moeite mee om mij mee te verbinden. Waarom? Ik zat teveel in de emotie- de angst. En dan kun je de steun niet voelen omdat je kanaal gewoon dichtzit. Zonder steun van boven, kun je best alleen voelen en afgesloten van de liefde.

Blijkbaar moest ik een seintje van mijn engelen ontvangen omdat ik tijdens het verzamelen van mijn homeopatische middelen, een speld van een engel tegenkwam die ik al een lange tijd kwijt was. Toen ik deze vond, kwam er een rust over mij heen en een diep gevoel van vertrouwen. Nu weet ik en heb de bevestiging, alles komt goed!

Mooi he, op het moment dat je steun het hardst nodig hebt, en je daarvoor open staat, dan komt het onverwachts naar je toe!
Nou en welk lied is nou niet mooier dan Angel van Sarah Mclachlan om de troost en ondersteuning van de engelen te omschrijven.
https://www.youtube.com/watch?v=1SiylvmFI_8

Vergeet niet om hulp te vragen, uit te reiken als het nodig is. Je bent nooit alleen!

Een gedachte over “Just Me-Eveline’s Heart Melodies: In the Arms of an Angel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s