Just Me- het helend veld van liefde

Lieve mensen, ik schrijf dit stuk als een oproep, een oproep voor liefde. Het Corona Virus is in ons leven binnengedrongen, in elke laag van onze maatschappij en in elke laag van ons Zijn. Ja, dat voelt raar, onwennig en beangstigend maar laten we niet vergeten dat dit gegeven in het hoogste belang ven de liefde is en niet bedoeld is als kwaad. Hoewel de media ons laat geloven dat het virus kwaadaardig, voel ik dat hier een hogere bedoeling bij is. Het is de angst en het handelen dat hieruit voortvloeit dat schadelijker is dan het virus zelf.

Als ik zo in de supermarkt sta en de lege schappen zie, de onrust en angst voel van het collectief, voel ik dat wij nu ons meer dan ooit moeten richten aan de Liefde. De angst voor besmetting gaat ons handelen bepalen en maakt dat we niet liefdevol met elkaar omgaan maar een ieder voor zich mentaliteit hebben. We gaan vanuit paniek hamsteren, vanuit een tekort denken en voeden daarmee alleen maar nog meer de lagere trilling van angst.

Ik voel dat juist nu, dat vooral de lichtwerkers en helers omdat zij een bewuste missie op aarde hebben om het licht te verspreiden en de liefde te verankeren, zichzelf moeten laten zien in hun talenten, om een helend veld van liefde te creëren. Schrijf, zing, doe healings, wat het ook is dat jij hiervoor geroepen bent om te doen en dat voel je in je hart , Doe het. Laat angst je niet verlammen maar Ga staan in je kracht!

We kunnen angst niet verslaan maar wel opnemen in een warm bad van liefde. Als we Nu allemaal in ons licht gaan staan, ons nog meer verbinden met de Bron, dan kunnen we de trilling van angst naar liefde verplaatsen. Ben ik bang? Ja. Voel ik mij onzeker ja? Wordt ik ook meegesleurd in het collectieve veld? Ja maar door hiervan bewust te worden, kies ik om uit de angst te stappen en met de liefde te verbinden.

De enige manier om boven dit Virus te staan is om naar binnen te gaan. En dit is ook wat het Virus afdwingt, we worden radicaal afgesloten van de buitenwereld om onze weg terug naar onszelf terug te vinden om ons te herenigen met de Bron want velen zijn de verbinding kwijt geraakt. Kijk maar hoe we met de planeet omgaan, die gaat dood door ons consument georiënteerd gedrag. We worden gevraagd om anders te gaan denken, bewuster te handelen, gehoor te geven aan het hartgedragen bewustzijn dat gevraagd om geboren te worden binnen ons hart.

Om ons te helpen om ons op de liefde te richten, kies ik het lied the power is here now van Alexia Chellun.

https://www.youtube.com/watch?v=uQ21LQOphIs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s