Healing met de Engelen

Het engelenconsult vormt  het begin van de trajecten die ik aanbied.

In een engelenconsult stem ik mij af op de engelenenergie en vraag om aanwezigheid van de 12 aartsengelen. Deze energie voelt als een stroom van liefde, want engelen zijn boodschappers van licht en liefde. De engelen geven een stukje bevestiging met betrekking tot je persoonlijk pad en beantwoorden wezenlijke vragen, maar laten jou vooral weer een stukje liefde voelen. Veel cliënten die een engelenconsult ervaren hebben, voelen zich lichter, meer gedragen en omhuld in een warm bad van liefde. De engelen zijn op mijn pad gekomen tijdens een hele moeilijke periode en zij hebben mij heel veel troost en ondersteuning geboden. De engelen zijn er altijd voor ons, maar wij moeten ze eerst aanroepen en in ons hart ontvangen.angel-564351_640